(gjorde dubbel sats som räckte till 7 pers.)
Detta behöver du:
100 g vispgädde
50 g choklad, 70%
50 g kokosfett, ekologiskt utan kokossmak (jag hade vanligt kokosfett)
1 äggula
flingsalt
50 g choklad, 70%
50 g kokosfett, ekologiskt utan kokossmak (jag hade vanligt kokosfett)
1 äggula
flingsalt
Gör såhär:
*Mät upp grädde, choklad och kokosfett i en kastrull och låt chokladen smälta.
*Tag kastrullen från värmen och vispa ner en äggula i chokladsmeten.
*Häll över smeten i små portionsformar eller små glas.
*Låt din ganache stå i kylen för att stelna i 1-2 timmar.
*Garnera med flingsalt.
Man behöver inga stora skålar.
Gick löjligt fort att göra. Snabbaste desserten någonsin! =D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar