måndag 12 december 2011

Juleskinkan....har rymt??? ;)

Nä!

Men ni MÅSTE prova denna griljering som jag fick till i huvvet innan idag!
Maken; - Men så kan man väl inte ha det?
-JOhoo!

Johannas Julskinka!

*En skinka... -You dont say!!!???
*Senap. 
Valfri, beroende om ni vill ha mild, stark eller grovkornig...osv..(tror INTE det bli så bra med dijonsenap dock)
*Cayennekrydda
*Fikon-marmelad
(hur mkt av allt har jag inte mätt...kör lika delar senap och marmelad och "pudra" m lite cayenne)


Smaka av innan du kladda på et! =)


Blanda ihop och smeta på uppe på och gärna runt om och skjuts in i ugnen....175 grader tills den fått fin färg uppe på. (detta är såklart då den är köpt kokt eller färdig kokt....men det fattade ni ju.)  ;)  


DET blev grejjer det!
GOD JUL!!  /J

Inga kommentarer: